Om dette sier fotografen

Vi kvinner er utrolig kritisk når det gjelder vår egen kropp, kanskje er det noen kilo for mye, dobbelhake, stor bak, rynker osv. Hvorfor er vi så kritiske til oss selv? De som er glad i oss, liker oss sannsynligvis akkurat slik vi er og har ikke noe ønske om forandring.

Å se et godt bilde av seg hjelper på egenfølelsen. Å bli fotografert i undertøy er kanskje utenfor komfortsonen og tanken for de aller fleste, men nettopp det å bevege seg ut på litt utrygg grunn vil styrke selvtilliten og krydre hverdagen.

Jeg ønsker å vise deg at uansett alder og fasong så er du vakker og med riktig bruk av lys, effekter og billedbehandling så kan vi sammen skape bilder du kan være stolt av. Like viktig som et godt billedresultat er det for meg at du føler deg trygg og godt ivaretatt under fotograferingen.

Selv om ingen av bildene er uanstendig, så er dette en personlig fotografering hvor jeg verken snakker om hvem som har tatt bilder eller viser bilder til andre uten samtykke.

Jeg håper og tror at du vil bli positivt overrasket!

 

Her er noen av tilbakemeldingene jeg har fått:

Tusen takk!

Det ble helt nydelig. Lekkert! Hvis jeg kan si det om noe som er fullt av bilder av meg selv! (54 år)

Jeg trodde det skulle føles ”kleint” å springe rundt i undertøy, men jeg følte meg som en prinsesse, dette var bare gøy!  (43 år)

Lov meg at du kan ta nye bilder om 5 år når jeg blir 70!

Utsnitt2-boudoir